Last day... - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Last day... - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Last day...

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

18 April 2010 | Australië, Byron Bay

Heey!

Hier dan mijn laatste berichtje vanuit het mooie Australie.

Hoe is het daar? Hier alles goed en mijn laatste dagje is ingegaan als het goed is! Als het goed is!?! Jaaa...kunnen we naar Nederland vliegen?! Waarschijnlijk gaan we sowieso naar Singapore. Dan is het afwachten of we morgen nacht van Singapore naar Amsterdam kunnen vliegen want hoorde van mama dat ze bang zijn voor een 2e vulkaanuitbarsting op IJsland?! Damn..haha..hebben wij weer..we zullen het wel zien!

Verder gaat alles goed..Byron Bay is echt een super leuk dorpje..word alleen veel geblowt en heeft een leuk sfeertje, doe er alleen zelf niet aan mee..vind het wel prima..en vermaak me zo ook wel!

We zouden vandaag nog even naar het strand..maar helaas is het weer niet zo goed..nu schijnt het zonnetje weer..maar waarschijnlijk begint het straks weer te plensen..dus straks mijn koffer maar weer inpakken voor de laatste keer!

Verder was gister een hele vage dag haha...We liepen terug van het centrum rond 22.30 uur en opeens hoorde ik iets in de bosjes..gesnurk of geknor?! Dus ik kijk naar de bosjes en zie iemand liggen en begon te gillen :D Had dit namelijk niet verwacht, maar daarna begon ik te rennen want was bang dat hij wakker zou worden en ons zou achtervolgen hahaha..de andere meiden dachten dat ik een grapje maakten maar nee..ik zei..als ik zo reageer..maar ik geen grapjes :p Hahah...Daarvoor waren we in een bar geweest waar de jongens een stripcontest hadden voor $100,00...en raad eens..de gene die had gewonnen had een mankini aan! Gadverdamme! Toen we terug kwamen in het hostel hadden ze een feestje,soort carnaval..en ja hoor..een dikke vent met een mankini..kon zo zn ballen zien...Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Toen had ik het wel gehad en lag om 00.00 uur te slapen. Hahaha....

Vandaag dus een lekker relaxed dagje...en morgen om 08.15 uur met de bus naar Brisbane Airport. Als het goed is zie ik jullie allemaal dinsdag..ik hoop het..
Mam..hou je telefoon maar op je nachtkastje..als ik iets weet over vertraging of wat..laat ik het weten!

Dikke kus en hopelijk tot snel!

• 18 April 2010 - 12:37

Marrit:

Jammer dat je tijd in Australië en alles alweer voorbij is, maar zo te lezen heb je er wel heerlijk van genoten ;)
    Tot gauw,
    xx

• 18 April 2010 - 12:47

Anita:

Uiteraard genoten en geloof dat het nog niet voorbij is..geloof dat ik voor donderdag niet thuis ben!

• 18 April 2010 - 17:42

Joukje:

Hee Anita,

Klinkt als veel plezier allemaal... Super hee! Ik hoop dat je naar huis kunt vliegen idd!

Tot kiekus.. Kusje

• 19 April 2010 - 16:43

Jarno En Eveline:

He Anita

Waar ben je? Kun je nog thuis komen? Hopen wel dat je voor vrijdag thuis bent!!!
    Succes nog even.
    Groetjes Jarno en Eveline