Aankomst - Reisverslag uit Playa del Ingles, Spanje van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Aankomst - Reisverslag uit Playa del Ingles, Spanje van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Aankomst

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

05 Februari 2011 | Spanje, Playa del Ingles

Lieve mensen,

Ik ben ondertussen ter plekke. Ik ben goed aangekomen op Gran Canaria.

Afgelopen nacht ging mijn wekker om 01.45 uur. Laatste dingen inpakken, broodje eten en op naar Schiphol! Ik wist dat ik wat overbagage had, dus mijn moeder had mn trolley maar gepakt zodat de grondstewardess die niet zag. En inderdaad, ik kreeg een waarschuwing dat ik te veel bagage bij me had. 'Heeft u nog handbagage bij u', zei ze met een pissig gezicht. Ja.. een handtas en laptoptas mevrouw. Prima.. geen kosten bij hoeven te betalen, ik blij.. zei pissig.. en helemaal toen ze me weg zag lopen met mijn moeder en de trolley! :D Ze keek ons na, dus we zijn maar even gesplitst en daarna verstopt achter een paal! Haha..

We hadden iets vertraging, we zouden om 05.25 uur vliegen, maar er zat nog ijs op de vleugels waardoor we niet konden vertrekken. 20 minuten later zijn we vertrokken zonder te re-icen want het ijs was gelukkig al gesmolten. We zouden de eerste vlucht zijn naar Gran Canaria deze ochtend.. van de 4 (deze 4 vetrokken allemaal binnen 20 minuten!), geloof dat we als laatste aankwamen! Haha.. Wel een heel mooi uitzicht gehad boven de Canarische Eilanden. Het was redelijk helder, wat zorgde voor een super uitzicht op Tenerife. De Pico Del Teide kwam super mooi boven de wolken uit, blijft mooi.. een berg met een wit sneeuw puntje! ;-)

Ik zou met het openbaar vervoer naar Playa del Ingles. Aangezien ik geen idee hoe het hier zit met openbaar vervoer, heb ik eerst bij Holland International gevraagd of ik met hun in de bus mee kan. Ze moesten langs RIU Waikiki, dus ik mocht wel mee! Hier ook uitgestapt, en nog geen minuut later stond ik in de receptie van RIU Flamingo. Ligt echt pal naast elkaar! Gemeld bij de receptie, even gekletst, en ze hebben me de kamer laten zien. Het is een 1 persoons hotel kamer, met een bed, tv, kast, badkamer en koelkastje. Prima te doen dus!

Ook lieten ze meteen het kantoor waar ik kom te werken en de personeelskantine zien. Op kantoor kwam ik ook mijn supervisor tegen, op het moment is het gigantisch druk op kantoor! Vanwege de chaos in Egypte komen er super veel boekingen binnen, dus ik mag maandag meteen vol aan de bak! Ik heb er echt super veel zin in!

Vanmiddag even bij Grand Chaparel geweest.. en ja hoor, Broodje Amsterdam opende alweer... wat heb ik daar als klein meisje vaak gezeten. Heel grappig! Verder vanmiddag een lekker siesta gedaan, koffer uitgepakt en heerlijk even bijgekomen. Morgen denk ik even bij het zwembad relaxen, zodat ik maandag vol aan de bak kan!

Dit was het wel weer even voor nu! Na 1 dag, al zoveel indrukken en zo'n verhaal! ;-) Ik zit nu lekker in de lobby, waar ik veel tijd door zal brengen.. ook voor de schoolopdracht. Maar de collega's zijn super lief, en die komen wel eens even bij je.

Jullie horen snel weer van me!

Liefs vanaf het zonnige eiland, Gran Canaria!

• 05 Februari 2011 - 18:12

Francis:

Hai meid,

Fijn om te horen dat je eerste indrukken goed zijn! Je gaat er zeker weten een mooie tijd krijgen!

Geniet van alle indrukken, het mooie weer en over anderhalve maand kletsen we real life even bij!

Liefs,
    Francis

• 05 Februari 2011 - 23:47

Maarten:

Geniet er van!!!

En pas goed op jezelf he ;)

Veel plezier!

xx

• 06 Februari 2011 - 17:37

Caaaay:

heee meiss,!

superr dit ,!
    ben blij dat je veilig bent aangekomen!

wel jammer dat 1 persoonskamertjee
    dus word niks voor ons ,!
    hihihi

(K) succes we msnen skype enzz(L)

• 08 Februari 2011 - 09:58

Angela, Geert & Kids:

Hey Nichtje,

Leuk zeg dat je daar zit in het zonnige zuiden. Zei het tegen Geert en die zei kan ze niet iets regelen? Zodat we je kant op kunnen komen zo in Juni of zo?
    Zullen we contact hebben? Zou leuk zijn. Sprak je mam gisteren die komt ook toch in mei?

Liefs,
    Angela