Eerste weken.. - Reisverslag uit Playa del Ingles, Spanje van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Eerste weken.. - Reisverslag uit Playa del Ingles, Spanje van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Eerste weken..

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

19 Februari 2011 | Spanje, Playa del Ingles

Hola mis amigos!

Ik zit hier alweer twee weken, dus misschien tijd voor een update over hoe het met me gaat.

Het werk bevalt me prima, heb nu 2 werk weken gehad, de collega's zijn erg aardig en ze leren me mooi wat Spaans bij. Ik kwam in een gigantische drukke tijd, door de protesten in Egypte kwamen er gigantisch veel boekingen binnen. Elke dag merk ik dat ik steeds meer zelfstandig kan doen.

De rest van de collega's zijn ook erg leuk. Bij de receptie, bediening.. ze zorgen hier goed voor me. Drie keer eten per dag.. soms het zelfde.. maar het is prima te vertoeven.. mijn kamer die 1 keer in de week wordt schoongemaakt, en kakkerlak vrij wordt gemaakt! Haha.. heb er namelijk al 2 gespot.. met die lange voelsprieten.. en nee.. ze zijn hier niet klein! Gadver! Baaaah!

In het weekend lekker genieten van het feit dat ik op Gran Canaria zit. En dat merk ik nu zeker weer, mijn hoofd gloeit lekker.. vandaag vergeten mijn hoofd in te smeren.. en tja.. als je dan in slaap valt in de zon aan het zwembad, kan het gevaarlijk zijn. Morgen nog een dag om dit bij te laten trekken! Haha..

Woensdag komen men nichtje en mn oma langs! Erg veel zin aan, en ook zijn ze er tijdens mijn verjaardag. Volgend weekend extra lang weekend! Zaterdag, zondag en maandag! Op mijn verjaardag vrij gekregen.. heerlijk.. GENIETEN!

Verder heb ik weinig nieuws, behalve dat ik het hier naar mijn zin heb! Het feit dat ik hier alweer twee weken zit.. zegt genoeg..

Hasta luego!..

Besito!

• 21 Februari 2011 - 11:06

Angelique:

Super pop, dat je het zo naar je zin hebt, vind ik er fijn om te horen! erg lekker ook dat je op je verjaardag vrij bent zeg! kun je er extra van genieten!

nou lekker zonnen en tot het volgende berichtje;)

hele dikke tut vanuit de lemmer (K)

• 24 Februari 2011 - 16:00

Jarno En Eveline:

Goed om te horen dat je het naar je zin hebt. Hoop dat je gezellige week hebt met je familie.
    Geniet ervan

• 25 Februari 2011 - 11:41

Annet:

Hee skeet,

Heb een berichtje op hyves naar je gestuurd!!

X Annet

• 28 Februari 2011 - 18:58

Hendrik:

Gefeliciteerd, ik probeer je te bellen maar je telefoon is uit