Nog een weekje - Reisverslag uit Lemmer, Nederland van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Nog een weekje - Reisverslag uit Lemmer, Nederland van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Nog een weekje

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

26 Juni 2006 | Nederland, Lemmer

Hey mensen,
Over een weekje is het zover! Ik ga zondag middag weg.
Heb vandaag het park gezien en ziet er erg leuk en netjes uit. Ik zit op de receptie met nog een paar dames. We hebben een erg jong team dus gezellig zal het wel worden. In de animatie zitten ook allemaal jonge mensen dus het zal vast leuk gaan worden.
Ik zit zelf in een 6 persoons chalet, dus over ruimte heb ik niet te klagen. Dus wie een keer langs wil komen, laat het even weten, want dat mag namelijk!! Gezellig!! :)
Ze waren meteen al erg enthousiast en ik mag misschien wel 5 maand op stage!! Ik wacht volgende week denk ik even af, want misschien vind ik het wel niks, maar misschien vind ik het ook wel super gezellig! Ik heb er in ieder geval reuze veel zin in!!
Jullie horen nog snel en veel van me!!
Liefs Anita :D

• 26 Juni 2006 - 17:04

Je Lieve Sukkeltje ;):

hey lieve anita!
    wat fijn voor je dat het daar zo leuk is!! ik kom zeker keertje langs! maar vijf maanden is wel erg lang or :o zo lang kan ik je niet missen :s we moeten deze week nog wel ff met zun tweetjes afscheidsfeestje houden!
    spreek je!
    dikke (k) Erna

• 26 Juni 2006 - 17:34

Marcel:

hey meisje :-)
    veel plezier en heel veel succes daar en denk om je zelf xxx marcel

• 27 Juni 2006 - 08:37

Jelmer:

Ja.. dan ben je idd pas in november terug..
    Veel succes met je stage en we houden wel contact;)
    Kusje Jelmer

• 27 Juni 2006 - 08:44

Jelmer:

Ja.. dan ben je idd pas in november terug..
    Veel succes met je stage en we houden wel contact;)
    Kusje Jelmer

• 29 Juni 2006 - 19:41

Pietje:

Ej brems.. ik kom cker wel ff een xtje langs.. ga wel ff samen met erna:).. nah heel veel plezier daar, en tot snel.. wanneer is het afscheidsfeesje ?? ;) Groetjes..