Gezellig! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Gezellig! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Gezellig!

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

06 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Hej mensen..
Nou zoals de titel al zegt..het is hier echt gezellig! De dames hier, die kijken zelf naar de jonge jongens..en dan heb ik het over vrouwen die al getrouwd zijn :D
Vandaag had een jongen een sollicitatie gesprek en kwam een vrouw naar me toe, die zegt..nou ik heb zo een sollicitatie gesprek..dus ik even mee doen natuurlijk ;) dus ik zeg..nou een jongen? Ja zegt ze..ik zeg ohww..hoe oud? Zegt ze 21..ik zei ohww..die kunnen we wel hebben ;)..haha..echt mega leuk ;)
Dus ze zeiden al..nou anita sla je slag..haha..neuhj..daar ben ik niet zo op uit ;) hahaha...Ze zaten al te ouwehoeren dat ze wel even tegen hem zouden zeggen dat ie niet op de receptie mocht komen ;) dus ik zei..ach..best genôch..en dat snapten ze ook nog. Want er zijn hier bouwvakkers op het park, en het blijkt dus dat dat ook friezen zijn!! Haha..gaaf :D..
Nou ik zal zo even afsluiten..als jullie me willen spreken..call me :d kan wel wat gezelsschap gebruiken 's avonds hoor!! ;)
Liefs Anitaa!!

• 07 Juli 2006 - 14:46

Erna:

hey anita!!
    ik had mailtje van je trug gekregen maar hij is helemaal blanco.. :s beetje raar miss dat je ff opnieuw kunt sturen?(A)
    kus erna

• 07 Juli 2006 - 15:04

Anita:

Ja idd, ik weet niet hoe dat kan, ik had mn broer ook gemailt, maar idd ook een leeg mailtje..sorry..geen idee hoe dat kan..
    Liefs Anita

• 07 Juli 2006 - 18:44

Johannes:

Hey Anita, Dacht dan moet ik ook maar ff een stukje type op je site!! Ben nu zelf in Gavle. Hebben daar een draadloos netwerk dus eindelijk weer ff lekker op internet!!!
    Nog veel plezier en succes op je stage!!

Dikke zoen
    Johannes

• 07 Juli 2006 - 19:19

Guess Who?:

hey anita alles goed?

• 08 Juli 2006 - 10:38

Anita:

Ja alles goed?! Moet ik nu raden wie je bent,,?!?!?!
    Ik lig er namelijk NIET wakker van, dat ik niet weet wie je bent..helaas..jammer voor je...