Singapore & Australia!
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
16 Februari 2010 | Nederland, Lemmer
Het wordt weer tijd voor een berichtje!..Er zijn veel mensen die het nog niet weten..maar ik ga 21 maart naar Singapore en Australië met mn studie!
Ik studeer tegenwoordig in Breda aan het NHTV en doe de studie International Tourism Management & Consultancy.
Ik blijf 5 dagen in Singapore, daarna vliegen we door naar Brisbane! In Brisbane moeten we een research doen, deze research duurt 2 weken...na de research hebben we nog een weekje vakantie en kunnen we doen wat we willen! Het lijkt me erg leuk om naar Great Barrier Reaf te gaan want dit moet echt super mooi zijn maar Sidney lijkt me ook erg leuk..maar is misschien te groot om in een weekje te bekijken...Dus ik moet me nog ff oriënteren!
Dit was het verhaaltje, ik hou mn site gewoon bij, ook als in in Australië zit want dit is goedkoper dan smsen en bellen natuurlijk! ;-)..
Kusjess!
28 Februari 2010 - 18:49
Riejanne:
Wat leuk dat je die kant op gaat!!! alles goed verder heb je het naar je zin in breda???
groetjes riejanne -
10 Maart 2010 - 13:08
Melinda:
Wat een geweldige kans!!!
Heel veel succes en plezier @ Oz!!!