Singaporeeeeeeeeeee..... - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Singaporeeeeeeeeeee..... - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Singaporeeeeeeeeeee.....

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

22 Maart 2010 | Singapore, Singapore

Hier even een kort berichtje vanuit Singapore.

Gister ochtend om kwart over 11 zijn we uit Amsterdam vertrokken, na een vlucht van bijna 12 uren waren we eindelijk in Singapore aangekomen. De lokale tijd dat we hier aankwamen was ongeveer 06.00 uur. We konden pas tussen 12.00 en 14.00 uur inchecken in ons hotel dus eerst maar wat slenteren.
Toen kwamen we op het grandioze idee om naar Indonesië te gaan, dit is met de boot ongeveer 30-45 minuten. Bij de haven aangekomen waren er 3 mensen die hun paspoort waren vergeten (Idd, incl. Anita..nooooit bij stil gestaan!!) Dus wij met de taxi terug naar het hotel en weer naar de haven.
De andere meiden hadden al een kaartje gekocht voor de boot van 12.00 uur..die wij naar haasten, rennen en vliegen niet meer haalden. Gelukkig hadden 2 meiden op ons gewacht en de andere 3 meiden zaten op de boot naar Indonesië. Na gehoord te hebben dat de trip duurder was dan verwacht hadden we het er niet meer voor over om een paar uur naar Indonesië te gaan. Dus weer in de taxi en richting hotel. Taxi's kosten hier echt geen drol! Aangekomen bij het hotel zijn we lekker bij het zwembad gaan liggen en even gezwommen..wat wil je met ongeveer 34 graden!!

Het eten kost hier ook niks. We zijn net naar China Town geweest en heb noodles gehad met wat drinken voor maar liefst 3 euro!!
China Town is een wijk met allemaal restaurantjes waar veel lokale mensen komen, erg grappig dus..want het eten word geserveerd met stokjes! Eetsmakelijk..en succes! Wat een drama haha, maar wel erg leuk!

Daarna nog even naar een wat 'luxere' overdekte wijk geweest waar je de kroegen kunt vinden. Hier zaten we in een super vette zaak! Een danspodium boven op een aquarium, een icebar van -45 in de kroeg en je kon er heerlijk buiten zitten. Volop genieten dus.

Morgen hebben we de eerste rondleidingen, 9 uur hebben we de eerste..eerst even lekker ontbijten en dan weer het mooie weer in.

Ik heb het nu wel gehad voor vandaag, ben gebroken na een nacht overslaan en weinig slapen dus ik ga lekker mn bedje opzoeken! Best appart trouwens, ik ga nu lekker slapen, terwijl jullie allemaal nog aan het werk zijn of op school zitten!

Dit was het weer voor vandaag! Werkse en trusten!!

Dikke kus uit Singapore!

• 22 Maart 2010 - 15:04

Linda:

hé anita,
    klinkt goed man. even met de boot naar indonesië haha wat tof. ben jaloers.

tot hoe lang blijf je nou in singapore?
    want je gaat studie gewoon in Australië doen toch?

Successssssss en ik wacht je volgende bericht af.

xxx linda

• 22 Maart 2010 - 16:13

Jaims:

Blij te horen dat je het al zo naar je zin hebt!
    Lkkr genieten en veel berichtjes plaatsen om ons jaloers te maken!!
    Liefs dikke kus

• 22 Maart 2010 - 16:17

Annet Engwerda:

Hmmmm.... Wat een heerlijk verhaal weer!! Ben best wel een beetje jaloers!! Geniet ervan en ik lees HEEL GRAAG je leuke verhalen op deze site!!!

XXX Annet

• 25 Maart 2010 - 16:50

Afke!:

Hey,

wat super dat je het nu al naar je zin hebt en dat je goed bent aangekomen! en wat fijn dat het daar allemaal zo goedkoop is :)! kan niet beter en dan ook nog mooi weer!