It's getting hot in here... - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Anita Breimer - WaarBenJij.nu It's getting hot in here... - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

It's getting hot in here...

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

24 Maart 2010 | Singapore, Singapore

So take off all your clothes...

Nee laten we dat maar niet doen! We hebben vandaag aan een taxi chauff gevraagd hoe het weer hier door het maar is, maar het is gewoon het hele jaar door rond de 35 graden!!..

Gister ochtend zijn we naar 'Suntec' geweest. Dit is een heel groot evenementen bedrijf in Singapore, trouwerijen, concerten enz. Maand geleden hadden de Backstreetboys hier nog opgetreden! Hierna zijn we even lekker wezen shoppen in Orchard road. een super vette winkelstraat waar je echt top winkels hebt en er zit een straat aan verbonden, net zoiets als de PC hoofdstraat maar dan dubbel zo lang!!
Daarna gingen we naar Botanic Gardens. Dit is een toeristische attractie in Singapore. Ook erg mooi maar duurde erg lang..wat wil je ook in die hitte!
's Avonds zijn we naar little India geweest, hier hebben we even gegeten en we zochten de nightmarket..maar we konden het niet vinden en het bleek om 22.00 uur al afgelopen te zijn, toen begonnen wij pas te zoeken! haha..
Daarna zijn we nog even hier in de buurt wat wezen drinken..

Vandaag was ook weer erg warm, en niet heel erg lang geslapen. Vanmorgen zijn we naar URA building geweest, dit is een bedrijf dat bezig is met de toekomst van Singapore. Miniaturen van Singapore, een film over de toekomst..er is hier een hotel met een boot boven op wat het casino is..zal wel eens een foto laten zien. Boven op, in die boot, blijk je in de toekomst ook te kunnen zwemmen..weet je hoe hoog dat gebouw is! Super vet!!
Hierna zijn we even naar China town gegaan en even lekker gewandeld. Allemaal kraampjes en ik liep langs een kraam en iemand zegt, hey how are you..dus ik zeg..I am fine, thank you...en toen vroegen ze..waar ik vandaan kwam..dus ik zeg..From the Netherlands..zegt hij in het Nederlands..kijken kijken wel kopen! Hahahaa te grappig!
Hierna gingen we naar een Boutique hotel. Echt een super gaaf hotel met het zwembad op de 10e verdieping, erg luxe hotel!
Hierna hadden we nog een meeting met de locals op Sentosa Island. Erg leuk en klein eilandje waar je wel met de taxi kunt komen. Het word gemaneged door Australie en het behoord tot Singapore! errug grappig. Ik heb steeds taxi chauffeurs die me meer vertellen, zo kom je nog eens wat te weten!

Morgen hebben we nog een meeting op Sentosa Island, we gaan wat resorts bezoeken en naar HARD ROCK HOTEL!!
Verder even lekker relaxen, en even lekker zwemmen en kijken of ik nog wat bruiner kan worden! Haha...

Vrijdag vertrekken we vroeg richting de luchthaven. Om 07.15 uur vertrekt de bus, 09.55 uur vliegen en om 19.35 uur komen we aan!..

Dit was het weer, het volgende verhaaltje zal waarschijnlijk zijn vanuit Australië!..

Dikke kus,
Anitaaaaa!

• 24 Maart 2010 - 17:42

Joukje:

Hee Anita,

Hoe super klinkt dat allemaal... Damn!! Zeker een land om aan te raden heb ik wel in de gaten!

Veel plezier nog en tot het volgende verhaaltje..

Liefs

• 25 Maart 2010 - 16:54

Afke:

en nog een keer :) in plaats van dat ik ze alle twee even in eenkeer lees! maarre dit klinkt allemaal wel leuk hoor :) weer een nieuwe vakantie destination ;)! nou succes en ik ben benieuwd naar Australie :P

• 25 Maart 2010 - 18:34

Heit En Mam:

Lieve anita

Een hele goeie vlucht voor straks en geniet met volle teugen van alles.
    We wachten op t volgende berichtje vanuit Brisbane.

Liefs van ons.

• 25 Maart 2010 - 20:28

Stijn:

Hoi lieve Anita,

Jij schrijft hele leuke verhaaltjes, mem leest ze altijd aan mij voor!! ;-) Veel plezier nog daar en geniet van al het moois dat je te zien krijgt!
    Dikke kroep ook van mijn heit en mem!

XXX Stijn