Het einde is in zicht..
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
23 September 2008 | Griekenland, Athene
Sorry voor mijn late reactie! Ik heb al even niks geschreven want ben nu nog steeds volop aan het genieten.
Ik hou dit keer mijn verhaaltje kort want ga zo even wat met een collega drinken.
We maken nog steeds erg leuke dingen mee alleen was mijn laatste keer luchthaven niet echt top! We gingen naar Chania en de vlucht zou om 10.45 uur landen in Chania..maar toen kregen we te horen dat hij in Heraklion was geland vanwege en technisch probleem. Het was voor ons afwachten of het vliegtuig nog naar Chania zou vliegen..anders zat er maar 1 ding op..met volle bussen richting Heraklion wat ongeveer 2 uren rijden is. Rond 12.30 uur kregen we te horen dat we toch naar Heraklion moesten, hier waren wij dan rond een uur of 15.00 uur. We hebben de mensen afgezet en de nieuwe lading mee genomen..die mensen die aankwamen zaten dus al vanaf 11.00 uur op ons te wachten! Als het goed is zijn de vertrekkende gasten gister om 22.45 uur vertrokken dus hadden bijna een vertraging van 12 uren! Ik was een hele dag onderweg...ik zat 's morgens om 08.00 uur op de bus en stapte mijn huis binnen om 17.30 uur! Dit moest ik nog een keer mee maken blijkbaar! ;)..
Verder weinig nieuws..ik ga maar eens beginnen met mijn koffer inpakken...en wie zondag even een bakje wil komen doen...je bent van harte welkom! Lijkt me leuk om alle gezichten weer te zien! :)..
Dikke kus van Anita en Oant snein!!!
23 September 2008 - 16:22
Geertje:
Hoi Anita,
Geniet nog maar even van de laatste dagen en een hele goede terugvlucht. -
23 September 2008 - 20:45
Joukje:
heee Anita!!
Hoorde al van je mams dat je zondag weer thuis komt!! Ook wel lekker of niet? Je kan in ieder geval terug kijken op een super mooie tijd ;) .... Is het er nog steeds wel lekker weer daar? Nou wie weet vang ik zondag een glimp van je op ;) .... Geniet van je laatste daagjes..
Liefs -
24 September 2008 - 06:26
Annet:
Haaaaai skat!!
Fijn dat je zondag weer thuis komt, ik ga aanstaande woensdag met verlof dus tijd zat om ff met mijn nichie bij te kletsen, foto's te bekijken en te theeleuten. Weet niet of het zondag wat wordt, maar anders zoek ik je snel op hoor!!!
Geniet nog ff van de laatste loodjes en goede reis terug!
Tot snel en een hele dikke kus van mij!
Liefs, Annet -
25 September 2008 - 11:08
Jolanda:
Heey Faam!
Je laatste daagjes, geniet er nog even van! Dan zie ik je snel.. gezellig!
Liefssss Jolanda -
25 September 2008 - 19:21
Elly:
ben blij dat je nog even kan genieten,hier blijft het ook nog even mooi, als je thuis komt zondag hoop ik dat de zon voor je schijnt, je heit en mem weer helemaal blij en jij ook natuurlijk ook
dat je weer naar huis kan.
nou meis ik hoop je gauw te zien.
kus Elly.