Verhuisd...
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
26 April 2008 | Griekenland, Athene
Donderdag hadden we 3 vluchten die aankwamen. 's Morgens 1 en 's avonds 2. Dus ik heb 's morgens mijn collega geholpen met de aankomsten en nog even geluisterd naar haar transferpraatje, want 's avonds was het mijn beurt!..Nadat we de mensen bij het hotel hadden afgezet hebben we samen nog even wat gegeten en 's middags lekker niks gedaan. Toen werd ik 's avonds om 7 uur weer opgehaald..mensen weg gebracht..en kwam er een vlucht aan..dus de mensen naar de bus gestuurd..en was het tijd voor mijn transferpraatje! Spannend..maar het ging gelukkig goed! Ik sprak wel wat snel..maar het went wel..maandag moet ik namelijk echt helemaal alleen..dan heb ik hier mijn eerste aankomsten. Gelukkig nog niet zo veel!..
Vrijdag ochtend ben ik nog met een collega meegelopen en hebben we welkoms informatie's gedaan. 's middags nog even wat met zn 3en gegeten, koffer ingepakt en verhuisd..jaja..weer een ander plekje..is zeker wel wennen hoowr! Ik was net gewend aan mijn huisje..en de omgeving..en nu kom je weer ergens anders. Maar het zal vast wel goed komen, er wonen belgen boven me..en mag gebruik maken van hun tuin met overzicht over Rethymnon en zee!..Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ze draadloos internet hebben, maar beveiligd..dus ik zal even vragen of ik hier gebruik van kan maken..zou makkelijk zijn!..Gister avond met ik met 2 collega's van Oad en Jiba het centrum in geweest vanwege het Griekse pasen! Jeetje wat een mensen op straat, erg grappig om dat hier mee te maken!
Vandaag heb ik op kantoor gezeten in Chania. Samen met mijn collega. Even mee gekeken en zelf ook al aan de gang geweest. Morgen ben ik lekker vrij en ben uitgenodigd boven bij die mensen om Pasen te vieren. Ik moest vandaag wat informatieborden naar de hotels brengen maar ik ben net terug, dus ik ga zo lekker naar mijn appartement en doe ik dat morgen wel. Ze vieren hier morgen de hele dag pasen en ze eten de hele dag. Ze hebben namelijk 40 dagen gevast van vlees!..Vanavond om 00.00 uur word er vuurwerk afgestoken en gaat iedereen aan de darmensoep! :S..En morgen word een lam aan het spit gehangen..en dan moeten ze maar uitzoeken wie de hersenen krijgt..want die blijken erg lekker te zijn! Nou sorry..ik pas..ik proef het niet eens! ;) Haha..
Nou ik zal weer gaan..zal lekker naar mijn appartement filmpje kijken..en vroeg op bed..want ben kapot!..
Liefs en knuff!
27 April 2008 - 16:10
Joukje:
Hee meis!!
Darmensoep.. gatverdamme.. Dacht dat ze hier vreemd eten hadden haha :P Maar mooi dat je het zo naar je zin hebt. Komt vast allemaal goed. Is eerst allemaal wennen.
Had al een lief berichtje van je mams!! Leuk leuk.. Hier ook alles nog goed! Heb een klein beetje vrij, moet nog wel veel doen, maar een beetje vakantie vieren is wel even goed. Dus vandaag wezen shoppen en heb voor deze week een safari geboekt!! Hihi.. Op naar de leeuwtjes :D
Kusje -
27 April 2008 - 17:10
Lady From Turkey:
Goeie..
Ik zei al wat tegen je trug op msn, maar hij deed het op 1 of andere manier niet Vaag..
Maar je hebt het wel naar je zin zo te zien:) Mooi is dat!
Bij ons is het opzicht wel heel mooi weer, vandaag waaide het wat hard, maar dat maakt niet zoveel uit is ook welles lekker:D
Succes
Doeii-xx- -
27 April 2008 - 20:30
Elly:
hoi Anita
even laten weten dat ik wel aan je denk.
blij dat je het naar je zin hebt
en wens je succes met je transferpraatjes en alleen eten waar je trek in hebt.
ik ga morgen een paar dagen naar amsterdam en ook koninginnedag vieren heb er wel zin in .nou meisie tot hoors en hou je taai liefs Elly. -
28 April 2008 - 08:46
Kathy:
ooooh zo leuk om dit allemaal te lezen... veel succes met je eerste bijeenkomst schat... liefs kathy -
28 April 2008 - 16:14
Afke:
hey meid! mooi dat je het nog steeds leuk hebt! en dat je zelfs al dingen alleen mag doen! wel spannend.....en dat nieuwe huisje dat went vanzelf wel weer...:):) nou woensdag hier koninginne dag..als het goed is gaan we wel ff naar amsterdam met een groep...nou tot het voglende verhaal :) groetjes van familie hempenius en jp