Update! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Anita Breimer - WaarBenJij.nu Update! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Anita Breimer - WaarBenJij.nu

Update!

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

01 Augustus 2008 | Griekenland, Athene

Hee lieve mensen!
Hier even een update over mijn leven op het zonnige Kreta. Met mij gaat alles nog steeds goed en het werk gaat ook nog goed. Het is een ritueel want je doet elke week hetzelfde..haha..maar steeds wel met andere gasten.

Ik lach nog steeds erg veel met mijn collega's en maken de gekste dingen mee. Alle gekke dingen en blunders die we meemaken worden in een 'black book' geschreven en aan het eind van het seizoen wordt dit blijkbaar een erg leuk boekje waar we erg mee kunnen lachen om alle blunders weer naar boven te halen!..

Ik ben deze maand op een fietstocht geweest...Fietstocht??? Ja een fietstocht hier op Kreta. Die verkopen wij met een excursie dus ik dacht..laat ik zelf ook eens mee gaan..maar het is een tocht van 39 kilometer..nu zullen jullie wel denken..jeetje..in die hitte!..Nou..het leuke aan deze tocht is..dat ie 32 kilometer bergafwaarts gaat, 5 kilometer vlak en 2 kilometer berg op. Tussendoor heb je wel eens even stops..en je eindigt bij het meer van Kournas. Het enige zoetwatermeer hier op Kreta. Ik heb het niet geproefd, maar het water moet erg zoet zijn! Hier weer even een paar foto's gemaakt, lekker gezwommen daarna wat gegeten en weer met de bus terug naar Rethymnon.

Esmee en Anita zijn weer us aamen op stap geweest..op een dinsdag want woensdags kunnen we beide uitslapen..Maar we hadden echt de hele avond de slappe lach..misschien dat jullie hebben gehoord dat hier een aardbeving was..en dat hebben we hier ook gevoeld..maar Esmee is dan zo'n iemand die tussendoor ff een opmerking maakt..'Was het niet een wasmachine die aan het centrifugeren was' dus daar hebben we de hele avond om gelachen. Dan waren we 's nachts nog even in Kokkinos..een restaurant die 24 uren per dag open is..dus even voor een pita Gyros..nou Esmee heeft even geprobeerd te playbacken..je zult het straks zien...

Ook heb ik deze maand hele leuke gasten gehad. Ik heb een aantal keer lekker met hun aan de bar gehangen bij hun accommodatie en ben zelfs een paar keer met ze uit eten geweest..Dit waren echt super 2 weken!..En ik heb zelfs nu nog contact met al die mensen..via hyves..haha dus dat is echt weer super leuk! :) Als ik bezoeken had in deze accommodatie kwamen ze aan zetten met 2 geroosterde broodjes met kaas..en dat wordt nu ontzettend gemist haha..

Afgelopen week gingen we op stap in het centrum..haha ja hoowr..Margriet en Isabel ook mee..Margriet heeft het er van genomen..die kreeg op een gegeven moment de hik..haha..Onderweg naar het centrum kwamen we een super leuke auto tegen..ik zal de foto erbij zetten! Want ik kan niet omschrijven wat voor auto het is..

De volgende dag waren Esmee, Margriet en ik vrij..dus zijn we naar het Zuiden geweest...Eerst een Dutch Breakfast bij restaurant Remember..Goh dat was echt smullen! Heerlijk om even een goed ontbijt te eten..rond een uur of 12 zijn we aangereden naar het Zuiden. Een aantal foto's gemaakt van de Rocks of Agia Pavlos en hier hebben we lekker aan het strand gelegen. Uiteraard weer erg gelachen..en onderweg in de auto ook!..Op de terugweg zijn we door het binneland gegaan..door allemaal kleine dorpjes..en Margriet had zo'n trek in Saganaki (Gefrituurde kaas) en overal hadden ze het niet of het zag er niet aantrekkelijk uit..dus vlak bij Rethymnon de welverdiende Saganaki gehad na een tocht van ongeveer 3 uren!..'s Avonds heb ik nog even een borreltje gedaan met Esmee..achteraf was dat ook weer erg laat..maar erg gezellig!

Vandaag ben ik naar de kapper geweest..het heeft even geduurt maar uiteraard een goeie kapper..Hij heeft even mijn haartjes geknipt..en geverfd..want mijn haar was zo blond geworden..dat was niet meer leuk!..Ziet er erg leuk uit en ben achteraf blij dat ik het gedaan heb!

Nou mensen..dit was weer mijn verhaal..het is zeker dat ik eind september thuis kom..en dan kijken wat ik in de winter weer ga doen! :D..
Bedankt voor alle leuke reacties..vind ik erg leuk om allemaal te lezen!..

Dikke kus en knuffel vanaf Kreta!

• 01 Augustus 2008 - 19:53

Cecilia:

Heej meis!

Alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje achter gelaten had op je site, maar ik moest zelf ook even de zon opzoeken hoor! (die is hier in Hollanda nou eenmaal erg schaars..)
    Maar ik lees alweer dat je nog steeds super leuke dingen mee maakt!
    Nog heel veel plezier en van de winter naar Glemm toch?! ;-P

Kus!

• 01 Augustus 2008 - 21:54

Anita:

Haha Ciel! Wat leuk..ik heb Babsi gister gemailt..en ze wil zo snel mogelijk of ik kom..want ze heeft alweer aardig wat sollicitaties liggen! Ga je heel seizoen?! Ik wil wel! :P..

Kus!

• 09 Augustus 2008 - 17:42

Eva:

Hey Anita!

Leuk om te lezen wat je allemaal uitvreet daar! Heb de foto's ook even bekeken, echt super hoor!
    Have fun!!

Dikke tút Eva

• 09 Augustus 2008 - 20:59

Elly:

HOI Anita
    fijn weer wat van je te lezen ook goed naar het zin, fijne mensen wat wil je nog meer.
    leuke foto;s mooie omgeving super en je haar weer helemaal leuk kan niet beter.
    groetjes van marten en van mij een dikke kus doei.

• 12 Augustus 2008 - 14:31

Fam Hempi:

heeey!! nu maar weer zo een berichtje haha! er zijn wel veel manieren he :P! wat heb je weer leuke fotos gemaakt! vooral die auto haha!! nou goed dat je nog steeds lol hebt daar, maar ik vind het ook wel weer leuk om je eind september te zien en bij te kletsen!en goed dat je daar een goede kapper hebt gevonden haha, dat moet je natuurlijk altijd maar weer afwachten in het buitenland!

nou tot het volgende bericht en anders bel ik nog wel ff een keertje :)

groetjes van iedereen hier!!!

xxxjes

• 22 Augustus 2008 - 00:58

Jolanda:

Hey Skattie!

Leuk weer vanalles te lezen..
    Gezellig dat we even gebeld hebben en bijgekletst.. We houden contact.. Tot snel!
    Dikke Tût Jo